+359 896 817 604

  Здравейте, казвам се Веселин Минков и щом четете това може би, ще бъда Ваш фотограф в бъдеще.

  Тук, ще споделя малко за себе си, своята история и какво е виждането ми и целта спрямо Вас моите клиенти. Захванах се с фотография около 2012-та година. На времето, когато бях още дете баща ми бе активно снимащ лентова фотография, но товага не представляваше никакъв интерес за мен. Първите ми кадри бяха из софийските улици и ъгълчета предимно из центъра на града. Излизах всяка неделя зима или лято рано сутринта и обикалях обичайният маршрут, който винаги ме изненадваше с нещо ново. Имаше дни, когато излизах в 09:00 сутрин и се прибирах в 21:00 вечерта, ала красотата на града е постонно променяща се величина и трябва да бъде уважавана подобаващо. Бях вече закупил първия си фотоапарат DSLR Nikon 3300 с китов обектив и бях очарован от усещането да запечатваш картини директно, които по-късно да шлифоваш допълнително на тогава изтегления Photoshop от замунда. С времето обаче снимането на града се превръща в не толкова ентусиазиращо преживяване и реших, че трябва да започна да снимам живи обекти. И така започна моята епопея, в която преследвах всеки познат/позната, за да им предлагам да бъдат модели. И повярвайте това е терапевтично, ако сте интроверт като мен. Натрупах работа с модели, фирми, дори успях да направя две будоарни сесии на две прекрасни дами, които имам удоволствието да познавам и днес. И така с всичкия опит, който трупах от сесий с модели из градските улици, които вече познавах на изуст с мен се свързаха парти организаторите "Князете", което стартира работата ми с корпоративни клиенти. За съжаление, след време пътищата ни се разделиха и аз поех своя отново сам напред. Междувременно имайте предвид, че работех и се обучавах в сферата на търговията, маркетинга и клиентското обслужване.

  И в допълнение, ще Ви покажа и своя Imdb профил, който бе създаден автоматично от създаването на филма "The Tournament", тъй като в портфолиото си имам удоволствието да включа пет филмови продукции, в които имах радостта да учасвам като част от екипа. Ако трябва да отделим внимание на тази ми дейност, ще споделя, че няма нищо по-страхотно от това да си на снимачната площадка в 5 сутринта, да си заобиколен от страхотни хора и усмихнати лица! Незабравима част от трупането на опит във визуалните изкуства, както и изучаването на приложни изкуства в Средно Художествено Училище за Приложни Изкуства -"Св.Лука"! През годините в гимназията изучавахме история на изкуството, графика, перспектива, скулптура и т.н. Това са все предмети, които ме научиха, що е то композиция, обеми и как да създадем синхрон с всички елементи, за да ги превърнем в страхотно изображение.

  И всъщност тук, ще спра историческата извадка, защото се проточи и ще премина към това как тази история и моята персона допринасят за Вас. Всичко, което ме изгради като фотограф и личност допринася за успешните ни дейности. Имам отдадеността, желанието и целта да превърна Вашите кадри в страхотен спомен, който да Ви радва в бъдеще. Имам знанието и нужните качества да Ви предразположа пред обектива, да работя с Вас и Вашето виждане. И най-важното зная как да превърна процеса на заснемане и постпродукция в качествено клиентско обслужване, за да сте доволни и усмихнати с Вашите страхотни снимки и бързата ми работа. Но къде всъщност е магията? В какво се крие тайната на това? В приятелското и позитивно отношение, което е първата придобивка, която получавате. Но не онова изкуствено положително отношение, което да Ви отблъсне. Съвсем искрено и усмихнато приятелство. Можем да обсъждаме пиянската Ви вечер, как е минал абитуриентския бал, след като сме снимали. Това е малкия ми плюс пред много други! Аз се интересувам от своите клиенти! Всичко останало е процес на, който само остава да се насладите. А резултатите са остри и ясни изображения, цвят и красиви спомени, които качества липсват, дори и при големите фото-къщи.

  Опит
  Персонаж
  Отдаденост
  Професионализъм

  0

  клиента
  Повече от 200 души, които успях да зарадвам с кадри.

  0

  кадъра
  Над двеста и петдесет хиляди кадъра, с които Ви радвам и днес.

  0

  модела
  Хората, с които работя над различни проекти.

  0

  години
  Опит в сферата на фотографията и правилното обслужване.
  Моите инструменти:
  • 100%
   Клиентско обслужване
   Позитивно и приятелско отношение.
  • 100%
   Професионало обслужване
   Прецизност и коректност
  • 100%
   Бързо обслужване
   Светкавична постпродукция и изпълнение
  • 100%
   Правилно обслужване
   Вникване във вашите желания
  Хората, които ми се довериха:
  • Много ми харесаха снимките. Супер лесно беше и приятно. Мерси Vesselin Minkov. О и мерси, че реагира така бързо 
  • Шапки надолу, Vesselin Minkov е най-добрият фотограф на събития. Изключително енергичен, позитивен и отворен към нови идеи. С прецизнотото си око успя да запечата невероятни моменти. Благодарим за приятелското отношение, професионализма и светкавичната реакция.
  • Възхитителна работа, отлично отношение и удивителни кадри!
  • Ако искате някой, който ви се връзва на акъла и прави идеите ви фантастична художествена реалност без да мрънка, че това няма как да стане. Не просто щракащ с фотоапарат, а професионално отношение и умения. �
  • Благодаря за страхотното отношение и за красивите спомени! Насладих на моя празник, без да се притеснявам от обектива. Всичко се случваше спонтанно и естествено. Прекрасните снимки ме карат да се усмихвам, да се вълнувам, да се чувствам специална и сега.
  • Страхотен фотограф, професионалист с изключително внимание към детайлите и позитивно настроение!
  • Искате професионална фото сесия и 100% отличен резултат, това е вашият Фотограф Веселин Минков/ Vesselin Minkov не само е професионалист в областта си , но и е много дружелюбен , приятелски настроен , креативен , съобразява се с твоето виждане и се придържа към професионализма и създава една много непринудена позитивна атмосфера . Когато попаднете във неговия обектив ще разберете какво е това стил , красота и изящество ! Веселин съумява да превърне всеки детайл в изкуство бъдете сигурни в това . За всяко едно Важно събитие за вас се доверете на него !!!⚠️⚠️⚠️
  • Внимание към детайла, усет за момент, класно изпълнение!
  • Много ти благодарим за невероятния професионализъм, за усилията и желанието, които вложи за да запечаташ най-романтичния ни ден! Благодарим ти, Весо!
  • Снимките, които ни направи, бяха прекрасни! Много съм впечатлен от бързата работа и прекрасния резултат 
  • Изключително професионална работа, снимките ни са непринудени и уникални! Благодарим много за приятелското отношение и вниманието, направи празника ни незабравим! 🌞
  • Изключително креативен артист, художник и фотограф, с много интересен стил и усет към детайлите! Силно препоръчвам Vesselin, в случай че искате да направите нещо интересно, различно и дръзко! Страхотен!
  • Абсолютно професионално отношение и начин на работа. Без нужда от насоки постигна по-висок резултат от колкото очаквахме 🙌
  • Много красиви, цветни и добри снимки ни направи. Успя да хване всеки един човек от целия ни випуск от почти 200 души. Работи много бързо, пъргаво и коректно. Снимките бяха готови за около 5 дни, а не бяха малко. Освен това е много весел и енергичен и лесно се общува с него. Само напред и нагоре, Веско!
  Моите партньори:
  Корпоративно портфолио:
  Facebook